;

Opplands Bryllupsmesse 2019 i Gjøvik

Vi deltok i Opplands Bryllupsmesse i Gjøvik søndagen 10. Mars 2019. Her er noen bilder av antrekkene fra oss som ble vist frem på moteshowet. Du finner alle antrekkene i butikken. Bildene er tatt av Bryllupsfotografen Daniel Nordby.

Brudekjole fra Randy Fenoli, herredress fra Wilvorst Brudekjole fra Randy Fenoli, herredress fra Wilvorst Brudekjole fra Randy Fenoli, herredress fra Wilvorst
Brudekjole fra White One Brudekjole fra White One
Brudekjole fra Victoria & Vincent Brudekjole fra Victoria & Vincent
Brudekjole fra Abby Waits Brudekjole fra Abby Waits
Brudekjole fra White One Brudekjole fra White One
Herredress fra Wilvorst, brudekjole fra Victoria & Vincent Herredress fra Wilvorst, brudekjole fra Victoria & Vincent Herredress fra Wilvorst, brudekjole fra Victoria & Vincent
Brudekjole fra Pronovias Brudekjole fra Pronovias

Dette merket er skapt av en ung svensk designer, Louice Hedin, med et løfte om å designe drømmekjolen til brudene. Merket er bygget på den Nordiske stilen, med blondetopp og enkle skjørt. Vi ser at dette er trenden hos kommende bruder, og er stolte av å bli en av de første i Norge til å føre dette merket til kommende bruder. Her er den kolleksjonen vi har i butikken. Sjekk ut flere bilder på Facebook siden vår. 

20% rabatt på brudekjoler fra Morilee

Akkurat nå kjører vi en kampanje med 20% rabatt på alle kjoler fra Morilee. Tilbudet gjelder ikke kundebestillinger. Bestill en prøvetime eller ring oss på tlf.: 452 07 404. 

Ballkjoler

Vi har et flott utvalg av både korte og lange ballkjoler.  Følg oss på eget Instagramkonto for bilder av ballkjoler i buttikken, samt nyheter! 

Ladybird 2019 kolleksjonen er i butikken!

Victoria&Vincent 2019 kolleksjonen er i butikken!