Om oss

De ansatte på Brudehuset Hamar Fra venstre: Lillen, Sasi, Kristin, Monica og Petra

Brudehuset Hamar er en 12 år gammel brudesalong som ligger i gågata i Hamar Sentrum.

Hos Brudehuset Hamar streber vi etter at du skal gå ut av butikken med en god følelse og et smil om munnen. Vi  gjør vårt ytterste for at du skal føle deg ekstra spesiell.


Vi fører kjoler fra anerkjente leverandører, i tillegg til at vi alltid holder øynene åpne for nye og spennende merker. Vi er stolte av å være eneste forhandler av Victoria & Vincent i Norge, da dette er kjoler i en utrolig kvalitet til veldig gode priser. Randy Fenoli, kjent fra «Say yes to the dress», leverer spesielle kjoler med fantastisk passform til bruden som vil ha det lille ekstra til den store dagen.

Ellers fører vi kjoler fra bl.a. Ladybird, Mori Lee, Pronovias, Sincerity, Sweetheart og Abby Waits.  I tillegg har vi utallige selskapskjoler til forlover og gjest, og klær til brudepike- og svenn. Til brudgom har vi dresser fra Cavalier og Wilvorst, alt fra en enkel smoking og spesielle brokadedresser, til jaquett og kjole og hvitt. Du finner alt du trenger av utstyr og tilbehør hos oss.

Vi har også egen skredder med fagbrev i butikken, som har mange års erfaring med søm i Tyskland og Norge. Hun tilpasser alle typer kjoler, samt herretøy.

Vi er glade og ydmyke over å få hjelpe så mange kommende bruder med kjole til den store dagen, og vi gleder oss til å få hjelpe akkurat deg.

Hjertelig velkommen til oss!

Brudehuset Hamar
Brudehuset Hamar